Перевірений рецепт сирника
Форма 24 см. Тісто: 1 п. маргарину, 7 ст. ложок молока, 1 скл. цукру, 3 ст. ложки какао. Усе це в каструлі довести до кипіння. Коли вистигне, додати 2 яйця, 2 ч. ложки розпушувача, 1,5 скл. борошна. Тісто має бути, як густа сметана (щоб можна було перелити в форму).
Сирна маса: 1 кг сиру (змолоти), 1 скл. цукру, 5 яєць, 3 ст. ложки крохмалю (або манки), 1 п. ванільного цукру, 150 г масла (якщо сир жирний – можна не додавати). Можна додати цедру апельсина або лимона.
Змастити форму. Вилити половину тіста на дно форми, тоді ложкою викласти сир, розрівняти і зверху решту тіста вилити. Пекти до 1 години (залежно від духовки).
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 33