перець

Перець з морквою по-корейськи – вся сім’я у захваті!

Торік я вперше приготувала перець з морквою по-корейськи. Його можна їсти одразу або консервувати. Цього року роблю три порції, бо дуже смачний!

Перець з морквою по-корейськи

  • 1 кг болгарського перцю почищеного, 1 великий пучок петрушки, 350 г моркви, 1 гостра перчина, 4-6 зубців часнику, 130 мл олії, 130 мл оцту 9%, 1 ст. ложка приправи для моркви по-корейськи, 3 ч. ложки солі, 5 ст. ложок цукру.

Треба натерти моркву на тертці для моркви по-корейськи. Перець порізати смужками. Усе перемішати і залишити на 3-4 год настоюватися. Після цього можна зразу їсти, а можна закрити на зиму. Накласти в чисті банки, залити розсолом і стерилізувати 25 хв. Закрутити, вкутати.

Радимо також інші перевірені рецепти маринованого перцю:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook