Печінкові рулетики
Рулетики: 250 г печінки, 1 яйце, 1 цибулина, 50 мл молока, 3 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки олії, сіль за смаком.
Начинка: 150 г твердого сиру, 1 зубець часнику, 3 ст. ложки майонезу, 1 пучок укропу, сіль за смаком.
Печінку нарізати на шматочки, промити й подрібнити разом з цибулею в блендері. Додати молоко, яйце, олію, борошно, сіль, перець. На розпеченій сковороді спекти млинці з двох сторін.
Змішати тертий сир, майонез, зелень, часник. Млинці намазати начинкою і звернути трубочкою. Трубочки з печінки зав’язати цибулею. Розрізати трубочки на дві частини навскоси.
Post Views: 80