Якщо любите паску з великою кількістю сухофруктів, вам сподобається цей рецепт. Вона вдається дуже повітряною.
Паска “Панетоне”
700 г борошна, 25 г дріжджів, 120 г масла, по 1 скл. молока і цукру, 1 ч. ложка солі, 2 яйця, 3 жовтки, 200 г родзинок, по 100 г сушених ананасів і горіхів, 2 ч. ложки апельсинової цедри, ванілін.
- У теплому молоці розвести дріжджі і ложку цукру. Залишити для бродіння.
- Масло розтопити, додати цукор, перемішати і остудити. Змішати всі сухофрукти й обваляти їх у борошні.
- Збити яйця з жовтками, додати цедру.
- У дріжджі додати масло з цукром (перемішати), яйця (перемішати), більшість борошна і сіль (вимішати), сухофрукти і решту борошна (вимісити).
- Покласти тісто у змащену олією миску приблизно на 2 год. Форми вистелити папером, змастити олією. Дати ще підійти, випекти.
Post Views: 35