Омлет з грушею
Інгредієнти:
4 яйця
1 стигла груша
5 столових ложок вершкового масла
2 столових ложки молока
Сіль і чорний перець за смаком
Третина чашки тертого твердого сиру, наприклад чеддеру або мармурового
Грушу очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками. На сковороді розтопіть 3 столові ложки вершкового масла і протушкуйте скибочки груші.
У тарілці злегка перемішайте яйця, молоко, сіль і перець. Додайте на сковороду залишок вершкового масла. Вилийте на сковороду яєчну суміш і підсмажте. В кінці додайте сир і накрийте сковороду кришкою, щоб сир розтопився.
Подавайте з хлібом. Смачного!
Post Views: 32