паска

Ніжна духмяна паска (гарний рецепт)

За цим рецептом вдається дуже смачна паска і за ціною доступна. Така гарна, що й прикрашати не треба!

Ніжна духмяна паска

  • 1 кг борошна, 400 мл молока, 10 жовтків, 100 г дріжджів, 200 г маргарину, 300 г цукру, 0,5 ч. л солі, цедра лимона, 100 г родзинок.
Опара: молоко, 100 г цукру, 200 г борошна, дріжджі. Перемішати, поставити в тепле місце, щоб піднялася шапочка.
Додати до готової опари цукор, жовтки, сіль, борошно. Вимісити. Додати родзинки і цедру. Вимісити до однорідної маси. Влити розтоплений та охолоджений жир. Вимісити. Поставити в тепле місце на 10-15 хв. Ще раз прим’яти руками і дати зійти.
Розкласти у форми (заповнювати 1/3 об’єму). Поставити, щоб добре підросло. Випікати 10 хв при 200 градусах, потім температуру знизити до 170 градусів і пекти близько 50 хв.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також інші перевірені нові рецепти паски:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook