березовий сік з плавленим цукром

Найсмачніший березовий сік – із плавленим цукром

Для мене найсмачніший березовий сік - із плавленим цукром. Чудовий аромат! Якщо такого ще не закриваєте, раджу спробувати!
У кожного свій улюблений рецепт березового соку. Для мене найсмачніший – березовий сік із плавленим цукром. Якщо ви такого не закриваєте – зробіть хоч кілька баночок на пробу, не пошкодуєте!

Березовий сік із плавленим цукром

3 л березового соку, 1 скл. цукру (розплавити, як на льодяники), 0,5 ч. ложки лимонної кислоти.
Проварити 5 хв, попередньо знявши пінку. Перелити в суху теплу банку, вкинути 2 кільця апельсина, закрутити. Вкутати.
Рецепт Жанни Мисковець

Радимо також інші рецепти березового соку:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook