Найкраще тісто для вареників – заварне (на кип’ятку)

Якщо ви досі не готували заварне тісто для вареників, обов'язково спробуйте! Хто хоч раз зробив, тепер тільки так і готує! До речі, воно і для пельменів, і для чебуреків ідеально підходить. А при заморожуванні вареники не тріскають і не розварюються!

Тісто для вареників на кип’ятку

Об’єм склянки – 250 мл. Приблизно 2,5-3 скл. борошна, 1 ч. ложка солі, 3 ст. ложки олії, 1 скл. кип’ятку.

Приблизно 2,5-3 скл. борошна, додати 1 ч. ложку солі, зробити ямку, влити 3 ст. ложки олії та 1 скл. кип’ятку. Замішувати спочатку ложкою, бо гаряче, а потім, коли остигне, то вимісити руками. Поставити в холодильник на 1 год.
Рецепт і фото Наталі Крихівської

Ці рецепти вам точно стануть у пригоді!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook