Найкраще тісто для піци
Тісто (виходить 3 піци по 30 см): 3 скл. борошна, 1 скл. теплої води, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 п. сухих дріжджів (7 г або 3 ч. ложки без чубка) або 25 г свіжих, 2-3 ст. ложки олії. Томатний соус для піци: кетчуп, майонез, приправа для піци. Моя улюблена начинка: ковбаса копчена, перець консервований, кукурудза консервована, яйця варені і потерті, цибуля зелена, сир твердий.
Тісто. З’єднати всі сухі інгредієнти в мисці. Додати воду та олію. Замісити еластичне тісто. Після замішування тісто готове до випікання. Зробити пласт, змастити соусом, викласти начинку і в духовку! Не потрібно чекати, поки тісто підніметься, але його можна прибрати в холодильник на ніч або заморозити. Випікати піцу приблизно 12-15 хв при 180-200 градусах.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
-
Оладки зі смаком піци. Діти розмітають прямо зі сковорідки
-
Правильне тісто для піци – виходить тонка і хрустка
Post Views: 40