Кабачкова піца
Основа: 1 середній кабачок, 1 яйце, 3 ст. ложки борошна, сіль, перець. Начинка: 5-6 невеличких печериць, 2-3 ст. ложки кетчупу (я брала власного виробництва), 1 помідор, 50 г твердого сиру.
Грибочки нарізати плястерками і обсмажити. Кабачок натерти на грубій терці, віджати. Додати решту інгредієнтів і розмішати. Масу розподілити по розігрітій сковорідці і обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки. Змастити кетчупом, викласти грибочки і порізаний пластинками помідор, присипати тертим сиром, накрити кришкою і тримати, поки розплавиться сир.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25