вареники

На Святвечір – вареники з картоплею і смаженою цибулею

Є багато традиційних страв на Святвечір, у нашій сім'ї обов'язково є вареники з картоплею. Готую їх на дуже смачному заварному тісті.

Вареники з картоплею і смаженою цибулею

  • 500 г борошна, 300 мл гарячої води (кип’ятку), 3-4 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки солі.
До борошна додати сіль, олію, влити гарячу воду і замісити тісто. Має вийти еластичне, як пластилін. Накрити його рушником і залишити на 20-30 хв, щоб відпочило. Робити вареники. Тісто універсальне. Роблю з нього також пельмені.
Для начинки картоплю відварити, зробити пюре, додати підсмажену цибулю і гарно вимішати.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun

Радимо також інші перевірені рецепти вареників з ягодами:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook