Рибні котлети з рисом
- 1-2 морожені рибини (у мене хек), 1 скл. рису, 1 велика цибулина, 1 невелика морквина, 1 зубець часнику (на бажання), сіль, перець.
Рис відварити. Рибу почистити. Цибулю порізати кубиками, моркву потерти, протушкувати на сковороді. Рибу пропустити через м’ясорубку, моркву і цибулю теж (не гарячу). До рибного фаршу додати сіль, перець і варений рис. Вимісити. Зробити котлети, обкачати в борошні і обсмажити з двох сторін. Смачні і ситні рибні котлети готові!
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:
- Рибні котлети з консерви
- Рибні котлети, які люблять усі. Рецепт 100% сподобається!
Post Views: 58