Морквяне шеррі

Якщо у вашому підвалі почали раптово псуватися коренеплоди, переберіть їх і приготуйте... вино. Для приготування згодяться морква та буряк.

Інгредієнти:

2 кг моркви, 4 л окропу, цукор (співвідношення, як у попередньому рецепті), сік лимона, сік апельсина, житні сухарики.

Моркву нарізати , залити окропом. Посудину зав’язати марлею й поставити у тепле місце на чотири доби. Процідити, відміряти кількість соку і додати цукор, сухарики, апельсиновий та лимонний сік. Відставити у тепле місце (18–24 градуси) для бродіння. Після закінчення бродіння ретельно вимішати і дати відстоятися три дні. Процідити, розлити у скляну тару та поставити у підвал на 8–9 місяців.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook