молочний кисіль

Молочний кисіль – це смак дитинства

Для багатьох молочний кисіль - це смак, що нагадує дитинство. Але це ще й простий десерт із доступних продуктів.

Молочний кисіль

1 л молока, 100 г цукру, 3-4 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі.
Крохмаль розвести у 2-3 ст. ложках молока, перемішати до однорідності. В каструлю вилити решту молока, поставити на вогонь і довести до кипіння. Тоді в молоко додати дрібку солі, цукор, ванільний цукор, перемішати. Потім додати розведений крохмаль. Продовжувати перемішувати і проварити кисіль до загустіння 1-2 хвилини. Коли кисіль зварився, розлити його у тарілочки, залишити до повного охолодження. Далі поставити його в холодильник. Кисіль готовий, смакуйте на здоров’я!
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook