Мариновані хрумкі огірки з кетчупом чилі

Такі огірки виходять хрумкими, ледь гострими, з кисло-солодким присмаком. Ідеальна закуска! Один з улюблених рецептів моєї сім'ї.

Мариновані хрумкі огірки з кетчупом чилі

На 4 літрові банки. Маринад: 6 скл. води, 1 скл. цукру, 1 скл. оцту (200 г), 2 ст. ложки солі з чубком, 5-7 ст. ложок кетчупу чилі.

Закип’ятити все для маринаду. На дно банок покласти листя хрону, перець горошком, часник. Викласти огірки, залити гарячим маринадм, стерилізувати 10-15 хв, щойно пожовтіють – закручувати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook