М’ясний рулет з омлетом
1 куряче філе, 3 яйця, 1 ст. ложка сметани, зелень, сіль, перець мелений чорний та червоний солодкий, спеції, 1 ст. ложка швидкорозчинного желатину, 1 червона перчина.
- Збити яйця, сметану та зелень, посмажити тонкий омлет.
- Курячу грудинку надрізати гострим ножем з обох боків, щоб вийшла велика відбивна. М’ясо злегка відбити, посипати сіллю, перцем та приправами, желатином.
- На м’ясо викласти омлет, на омлет – смужечки перцю, загорнути все рулетом. Можна додати зелень, тушкований шпинат, обсмажені гриби тощо.
- Випікати у фользі на подушці з яблук при 190–200 ºС 50–60 хв.
Post Views: 40