М’ясний рулет з грибами в лаваші
400 г фаршу, 2 середні цибулини, 5-6 великих печериць, 1 яйце, сіль, перець, 2 прямокутні лаваші.
Цибулю дрібно посікти, обсмажити на олії. Додати перемелені гриби, обсмажити ще 5 хв, дати охолонути. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями. Скласти лаваші таким чином, щоб один край находив на другий (“внахльост”) і вийшов довгий прямокутник, викласти фарш, розрівняти, щільно згорнути рулетом, починаючи із вузької сторони. обгорнути фольгою Запікати при 180 ОС 1 год. Дістати, дати відпочити ще 20 хв, нарізати скибрчками і їсти. Гарячим рулет ріжеться погано, а післля охолодження – гарними скибочками.
Post Views: 45