Лечо на зиму. Мій улюблений фірмовий рецепт

Цей рецепт лечо перевірений десятиліттями. Закриваю щороку! Багато консервації роблю, рецептів маю, але цей так і лишився найулюбленішим.

Лечо на зиму

4 кг помідорів, 1 кг цибулі, 1 кг перцю, 1 кг моркви, 27 ч. ложок цукру, 8 ч. ложок солі, 22 ст. ложки олії, 7 ст. ложок оцту.
Все нарізати, як на салат, моркву натерти. Все змішати, тушкувати 45 хв. Розкласти у стерильні банки, закрутити стерильними кришками, перевернути догори дном і поставити під ковдру до охолодження.
Рецепт Валентини Гури

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook