Мабуть, найсмачніші огірки – із бочки. Хрумкі, солоненькі, м-м-м… Але навіть якщо у вас немає бочки, щоб приготувати огірки на зиму традиційним способом, рішення є. У пригоді стане перевірений рецепт огірків, як із бочки.
Огірки, як бочкові
- Огірки, прянощі (хрін, парасолька кропу, кілька зубців часнику, листя вишні та смородини).
- Розсіл: 6 л води, 2 скл. солі.
Огірки скласти в банки усіма прянощами. Залити киплячим розсолом. Нехай постоять два дні. Потім розсіл злити і залити чистою киплячою водою, закрутити стерильними металевими кришками, перевернути догори дном і вкутати. Коли охолонуть, опустити огірки у погріб.
Рецепт Наталі Ткаченко
Спробуйте також приготувати:
- Мариновані огірки “Любов з першої банки”. Рецепт не проміняю на жоден інший!
- 5 перевірених рецептів консервованих салатів з огірків
Post Views: 28