Інгредієнти:
На 250 г маргарину – 1 скл. цукру, 8–10 ст. ложок молока, 4 ст. ложки какао, 2 ст. ложки ягідного сиропу, 500 г «Геркулесу», по жменьці подрібнених горіхів та інжиру.
Маргарин, цукор, молоко і какао вимішати й довести до кипіння, не припиняючи помішувати, щоб вийшла однорідна маса. Зняти з вогню, всипати пластівці і влити ягідний сироп. Коли маса злегка вистигне, додати горіхи, на бажання – мигдаль, інжир тощо.
Руками, змоченими холодною водою, формувати кульки завбільшки з волоський горіх. Викласти на блюдо і поставити в холодильник, щоб затверділи. Одна кулька має важити приблизно 20 г.
Post Views: 33