Що б цікавого приготувати з баклажанів? Маємо для вас смачну ідею! Точніше аж чотири! Ці оригінальні страви стануть окрасою вашого столу, а готувати їх можна як у будень (бо досить швидко і просто), так і на свято (бо красиво і незвичайно).
Яйця — один із найкорисніших продуктів у нашому раціоні. Вони багаті на білок, вітаміни та мінерали, а головне — добре насичують і допомагають зберігати енергію протягом дня. Проте важливо знати міру та способи приготування, щоб користь була максимальною, а ризики мінімальними.
Створення професійної кухні починається з ідеї, але реалізується через десятки рішень – від зонування простору до вибору обладнання.
Із сезонних овочів - перцю, баклажанів і помідорів - можна приготувати не тільки рагу, а дещо набагато смачніше. Наприклад, рататуй - розкішну страву французької кухні, яку зовсім просто готувати. Повірте, щось неймовірне!
Із кабачків можна приготувати безліч страв. Це смачно, ситно, корисно! На будень і на свято, щоб з'їсти одразу або законсервувати на зиму. Ми зібрали найкращі перевірені рецепти з кабачків від господинь.
Це мій улюблений рецепт шарлотки, печу таку дуже часто! Усе швидко, дуже просто: нарізала яблука, зробила тісто (з білками і жовтками не граюся - все разом збиваю міксером), у форму вилила - і вуаля, пишний, смачний та ароматний пиріг готовий. І вдається завжди!
Кабачкова ікра за цим рецептом виходить смачна, як колишня. Секрет - у додаванні майонезу і томатної пасти. І виходить її багато!
Якщо любите класичні деруни, спробуйте також приготувати деруни із кабачків. Виходить смачно і ситно, особливо зі сметанним соусом!
Якщо маєте кабачки і шукаєте вдалі перевірені рецепти консервації, рекомендуємо приготувати цей смачний салат на зиму.