За рецептом, у тісто для коржів для цього торта іде томатна паста. Не дивуйтеся, торт виходить дуже смачний, гарно просочується і чудово нарізається!
Дуже люблю крем "Пломбір" на сметані! Він чудово підходить і для перемазування тортів, і для покриття, і навіть для прикрашання, бо гарно тримає форму. А ще просто дуже смачний, дійсно, нагадує морозиво!
Уже кілька років не купую оселедець, а готую сама. Упевнена в його свіжості і якості. Та й виходить дешевше. Як на мене, найсмачніший оселедець – зі скумбрії. Він добре ріжеться і має достойний вигляд на святковому столі. Роблю сухого і пряного посолу.
Виходить дуже смачна настоянка з ніжним лимонно-м'ятним смаком. Пити її слід охолодженою, у келих можна покласти скибочку лимона. Легко і приємно п'ється! А якщо змішати настоянку зі спрайтом, севенапом чи тоніком - буде бомбезний коктейль, що нагадує мохіто!
Трубочки з кремом - що може бути смачніше? Тільки трубочки, зроблені своїми руками і з любов'ю! Ось рецепт - готуйте і смакуйте із задоволенням!
Любите десерти з бананами? Вам смакує карамель? Тоді обов'язково приготуйте торт з бананами в карамелі. Рецепт перевірений, від господині.
Три роки тому одногрупник приніс пляшку коньяку. Спершу подумав, що це елітка, а виявилося, що він сам готував! Тепер і я теж роблю свій домашній коньяк! За смаком один в один з Хеннесі!
Секрет смаку — в гармонії трьох текстур: ніжного тіста, кремової сирної начинки та хрусткої меренгової скоринки. Пиріг виходить досить солодким із приємною кислинкою.
Якщо маєте гарбуз, то цей рецепт саме для вас. Смак неймовірний, схожий на соковите манго. Приготуйте хоч на пробу!
Приготувати домашній лаваш дуже легко. Його можна подавати як гарячим, так і холодним - замість хліба. Або приготувати закуски з лаваша.