Крюшон з ананасами

Крюшон – холодний алкогольний коктейль, який готують із суміші алкоголю, соку, фруктів із додаванням шампанського або газованої води. Дуже смачно і освіжає у спеку!

Крюшон з ананасами

1 б. ананасів, консервованих кільцями (300 г разом з соком), 5 ст. ложок цукру, 125 мл коньяку, 1 пл. шампанського.

  • Відкрити банку з ананасами, вилити сік у склянку, а кільця ананаса порізати на 6-8 частин.
  • Додати нарізаний ананас до соку і присипати цукром. Влити коньяк і залишити в холоді на ніч.
  • Перед тим, як поставити на стіл, залити шампанським. Подавати охолодженим у крюшонниці (кришталева або скляна ємкість, що за формою нагадує макітку) або шкірці від кавуна, наливати у кришталеві або скляні келихи.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook