Котлети з цвітної капусти а-ля рибні
0,5 скл. вівсяних пластівців, 500 г цвітної капусти (або 1:1 з броколі), 2 цибулини, 2 ст. ложки манної крупи або борошна, 0,5 скл. панірувальних сухарів, сіль, перець.
- Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді 5 хв. Злити воду, злегка остудити.
- Вівсяні пластівці залити окропом і настояти 10 хв, щоб набрякли.
- Цибулю дрібно порізати або потерти. Капусту дрібно порізати.
- Зробити фарш: з’єднати нарізану капусту, цибулю, додати вівсяні пластівці, манку або борошно, посолити, поперчити. Усе добре перемішати. За потреби можна додати ще борошна.
- Формувати вологими руками котлетки, панірувати у сухарях і обсмажувати в олії з двох боків. Можна запекти у силіконових формочках у духовці.
- Їсти зі сметаною або сумішшю кефіру і кропу.Спробуйте також приготувати:
Post Views: 51