картопляні ватрушки

Картопляні ватрушки з фаршем під сиром

Мабуть, в кожного лишається картопляне пюре після вечері, з якого ми готуємо зрази, пампушки, пиріжки чи ліпимо вареники. Ось ще один варіант, як використати картоплю - приготувати ватрушки.

Картопляні ватрушки з фаршем під сиром

800 г картопляного пюре, додати 1 яйце, трішки підсолити, додати 3 ст. ложки борошна. Вимісити. Зробити невеликі паляниці, викласти на пергамент на деко. Кожну змастити збитим яйцем, викласти начинку, посипати тертим сиром. Випікати при 170 десь 20 хв. (орієнтуватись на свою духовку).
Начинка: 250-300 г фаршу, 2 невеликі цибулини, сіль, спеції, 1-2 ст. ложки сметани. Фарш обсмажити з цибулею, спеціями. Додати сметану. Викладати на ватрушки.
Можна використати також іншу начинку, наприклад обсмажені шампіньйони з цибулею і сметаною – теж дуже смачно.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook