Медовий корж, сливовий джем, арахіс, карамельний і сметанковий крем.
Думаю не варто писати рецепт приготування медового коржа, тому що тут може бути навіть будь-яке подрібнене на крихти печиво (на ваш смак), а у мене були залишки від медового торта, де вирізались кола, а все решта залишилось.
Варення може бути як сливове, абрикосове так і інше. Головне щоб з кислинкою і щоб по кольору в десерті цікаво було.
Карамельний крем: 200 г масла кімнатної температури збити, додавши 2 ст. л. згущенного вареного молока, збиваючи додати 2 ст. л. сметани (якщо при збиванні гурдиться, потрібно на декілька хвилин поставити у мікрохвильову піч або на водяну баню і добре ще раз вимішати), не потрібно, щоб крем був густий.
Сметанковий крем: 200 мл сметани збити з 50 г цукрової пудри.
100 г арахісу прожарити і подрібнити.
Скласти десерт: крихти печива, джем, карамельний крем, арахіс, сметанковий крем, печиво, джем і т.д. Нехай годинку постоїть при кімнатній температурі, а потім в холодильник для охолодження.
P.S:печиво ще можна просочити кавою, бо сухе, а варення не достатньо буде для цього.
Рецептом поділилася Ірина Паращак