кабачки у соусі

Кабачки у соусі “Кетча”. Робіть дві порції, бо буде мало!

Ну, дуже вдалий рецепт консервованих кабачків у томатному соусі! Збережіть, приготуйте - не пошкодуєте!

Кабачки в соусі “Кетча”

  • 3 кг кабачків, 1,5 кг моркви, 1-2 шт. перцю чилі (можна і більше буде гостріше (дрібним кубиком, різати в рукавичках), 1 б. соусу “Кетча” від Руна, 100 г часнику (можна більше  або менше).
Кабачки порізати кружечками, моркву потерти (краще на корейській тертці). Змішати, залишити, щоб пустило трішки сік і кабачки зм’якли (можна трішки присолити). Додати порізаний перець і часник.
  • Маринад: 1 скл. олії, 1 скл. цукру, 0,5 скл. оцту, 2 ст. ложки солі, 1 б. соусу.
Маринад додати в кабачки з морквою, гарно перемішати і проварити до готовності, щоб були м’якенькі, на маленькому вогні від закипання 10-12 хв, не довше, бо можна переварити.
Накладати в гарячі сухі стерилізовані банки, закрутити, закутати, залишити остигати. Добре зберігається у квартирі.
Рецептом поділилася Іринка Іринка

Спробуйте також приготувати іншу консервацію з кабачків:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook