Кабачки в соусі “Кетча”
- 3 кг кабачків, 1,5 кг моркви, 1-2 шт. перцю чилі (можна і більше буде гостріше (дрібним кубиком, різати в рукавичках), 1 б. соусу “Кетча” від Руна, 100 г часнику (можна більше або менше).
Кабачки порізати кружечками, моркву потерти (краще на корейській тертці). Змішати, залишити, щоб пустило трішки сік і кабачки зм’якли (можна трішки присолити). Додати порізаний перець і часник.
- Маринад: 1 скл. олії, 1 скл. цукру, 0,5 скл. оцту, 2 ст. ложки солі, 1 б. соусу.
Маринад додати в кабачки з морквою, гарно перемішати і проварити до готовності, щоб були м’якенькі, на маленькому вогні від закипання 10-12 хв, не довше, бо можна переварити.
Накладати в гарячі сухі стерилізовані банки, закрутити, закутати, залишити остигати. Добре зберігається у квартирі.
Рецептом поділилася Іринка Іринка
Спробуйте також приготувати іншу консервацію з кабачків:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 116