соус із кропу

Іспанський соус з кропу. Неймовірна заготовка на зиму!

Смачний, гострий соус з кропу. Соус має приємний зелений колір та ароматний запах часнику. Чудова заготовка на зиму!

Іспанський соус з кропу

  • 200 г кропу, 1 ст. л. соку лимона, 5 зубчиків часнику, 80 г олії, 1 ч. л. солі.

Гілочки кропу промити під проточною водою, відокремити від стебел і дрібно нарізати. Покласти кріп в ємність і поверх нього натерти на дрібній тертці часник. Додати олію і посолити. Вичавити лимонний сік і перемішати всі інгредієнти.

Отриману суміш подрібнити в блендері до однорідної маси. Соус перекласти в простерилізовану банку і щільно закрити кришкою.

Радимо також приготувати:

  • Соус із кропу і базиліку “Український песто”: такий же смачний, але дешевший
  • Кроповий соус про запас
 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook