Іспанські пончики «Буньюелос»
200 г гарбуза або груш, 250 г борошна, 50 мл газованої води, 7 г сухих дріжджів, 2 ст. ложки цукру, кориця, олія для смаження.
- Гарбуз зварити у невеликій кількості води, відцідити, розтовкти у пюре. Додати до пюре цукор, дріжджі, просіяти борошно, корицю, влити газовану воду.
- Замісити тісто і поставити в тепле місце на 30–40 хв. Має збільшитися в об’ємі у два рази.
- Нагріти олію. Столову ложку вмочувати у воду, набирати тісто і викладати у гарячу олію. Смажити на невеликому вогні, щоб пропеклися і не згоріли, постійно перевертати.
- Перекласти на паперову серветку. Обсипати цукром, змішаним з корицею, або цукровою пудрою, можна змастити шоколадною помадкою.
Post Views: 65