Ікра з баклажанів
1 кг баклажанів, 5 шт. помідорів, 4 шт. моркви, 5 цибулин, 1 головка часнику, 1 шт. болгарського перцю, 1 шт. гострого перцю, 1,5 ч. ложки солі, 50 мл олії.
Баклажани помити, відрізати хвостики, розрізати навпіл, викласти на деко, запікати 25 хв при 200 ОС. Всі овочі перемолоти. Цибулю порізати окремо і пожарити в олії до золотистого кольору. Потім до цибулі додати решту овочів і тушити на малому вогні 30 хв. Дістати з духовки баклажани, почистити від шкірки, перемолоти, додати до решти овочів, посолити і тушити ще 30 хв. Розкласти у стерильні банки, закрутити
Перекласти ікру в стерилізовані банки, закрутити, перевернути догори дном, вкутати до вистигання.
Рецепт Любові Рожицької
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 40