Пиріг із сиром, маком і курагою
Форма 28Х18 см. 230 г борошна, 2 яйця, 150-180 г цукру, 1 ч. ложка з чубком розпушувача, 9 ст. ложок олії, 9 ст. ложок молока. Начинка: 350 г сиру, 2 яйця, 70 г цукру, 1 ст. ложка крохмалю, ваніль, мак, курага, мигдальні пластівці.
Приготувати начинку. Усі інгредієнти пробити блендером, додати мак, курагу за бажанням.
Тісто. Яйця збити з цукром протягом 5 хв міксером. Додати молоко, олію, змішати все, поступово додати борошно, змішане з розпушувачем. Консистенція тіста – густа сметана. Форму застелити пергаментом, вилити половину тіста, випікати 10 хв при 180 °C.
Поверх гарячого коржа обережно невеликими порціями викласти начинку, а зверху другу половину тіста. Випікати ще ± 30 хв при 180 °C. Охолодити у формі.
Рецепт Марії Михальченко. Пекла і фотографувала Світлана Чепурная
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 28