“Горішки” зі згущенкою люблять, мабуть, усі. Але не в усіх вони смачно вдаються. Ці “Горішки” – просто суперові, тануть у роті, дуже крихкі! Рекомендую цей рецепт!
Печиво “Горішки”
- 4 жовтки, 4 ст. ложки сметани, 1 скл. цукру, 4 скл. борошна, 125 г масла або маргарину, 125 г смальцю, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка амонію (амоняку).
Жовтки збити з цукром. Окремо перетерти борошно з розпушувачем з маргарином і смальцем. Додати жовтки і сметану з амонієм (амоній розвести в сметані). Замісити м’яке тісто. Формочки змастити перший раз смальцем, потім не треба.
- Крем: 0,5 л згущеного молока збити з 400 р масла. Я ще додала дрібно січені горіхи.
З цієї порції виходить дуже багато, я цей раз робила на половину.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати “горішки” за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Рецепт печива “Горішки” без начинки
- Шоколадні горішки на смальці і сметані з незвичайною начинкою
Post Views: 54