Фарширований індик

Іноді хочеться здивувати гостей оригінальною стравою власного приготування. Фарширована печена птиця вважається «вищим пілотажем» господині.

З індика зняти шкірку і вирізати м’ясо з грудинки. Решту м’яса відділити від кісток, перемолоти на м’ясорубці з 0,5 кг телятини, або свинини. До фаршу додати вимочену у воді й відтиснуту булку, 3 жовтки, підсмажену на маслі цибулю, солі, перцю, вимішати і ще раз перемолоти.

Викласти начинку в шкірку, перемежовуючи з шматками м’яса із грудинки. Туго не начиняти! Шкірку зашити й випікати в духовці, час до часу поливаючи маслом. Під кінець змастити тушку збитим яйцем, посипати тертою булкою і досмажити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook