Салат з печінки
- 500 г курячої печінки, 2 мариновані огірки, 1 синя салатна цибуля, 1 середня морква, 50 г вершкового масла, 1 варений жовток, 4 ст. л. майонезу, 1 зубчик часнику, сіль, перець за смаком.
Очищати печінку, варити в підсоленій воді з лавровим листом і перцем горошком до готовності, остудити і нарізати соломкою. Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити на розтопленому вершковому маслі до золотистого кольору.
Мариновані огірки нарізати дрібними шматочками, цибулю — кільцями. Для заправки жовток розтерти з видавленим часником, додати майонез і перемішати. Всі інгредієнти з’єднати в мисці, посолити і поперчити за смаком, заправити соусом, перемішати і подавати до столу.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також прочитати: Що приготувати з печінки: сім найсмачніших рецептів
Post Views: 103