Салат з кабачків
- 5 кг кабачків, 1 кг моркви, сіль: 2 ст. ложки + 5 ст. ложок, 1 скл. цукру (250 мл), 1 скл. олії, 100 г оцту, 3 головки часнику, 0,5 л томатного соку, 1 ст. ложка чорного меленого перцю.
Кабачки порізати кубиками, моркву потерти на тертку для корейської. Змішати, додати цукор, сіль, олію, оцет. Перемішати. Залишити на 30 хв. Через 30 хв ставити салат на вогонь. Варити близько 20-30 хв. Через 10 хв як повариться, додати томатний сік. А за 5 хв до готовності додати часник і мелений перець. Проварити 5 хв. Скинути в стерильні банки і закрутити.
Вихід 12-13 0,5 л банок.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:
- П’ять рецептів смачнезних салатів з кабачків на зиму
- Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 150