салат з кабачків

Дуже салат з кабачків у томатному соку

Якщо маєте кабачки і шукаєте вдалі перевірені рецепти консервації, рекомендуємо приготувати цей смачний салат на зиму.

Салат з кабачків

  • 5 кг кабачків, 1 кг моркви, сіль: 2 ст. ложки + 5 ст. ложок, 1 скл. цукру (250 мл), 1 скл. олії, 100 г оцту, 3 головки часнику, 0,5 л томатного соку, 1 ст. ложка чорного меленого перцю.
Кабачки порізати кубиками, моркву потерти на тертку для корейської. Змішати, додати цукор, сіль, олію, оцет. Перемішати. Залишити на 30 хв. Через 30 хв ставити салат на вогонь. Варити близько 20-30 хв. Через 10 хв як повариться, додати томатний сік. А за 5 хв до готовності додати часник і мелений перець. Проварити 5 хв. Скинути в стерильні банки і закрутити.
Вихід 12-13 0,5 л банок.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook