Дуже простий торт “Вінні-Пух” із зефіром

Любите зефір? Приготуйте із ним смачний, але водночас дуже простий торт із цікавим маковим кремом.

Торт “Вінні-Пух”

Форма 24 см. Медовий корж: 200 г борошна, 150 г цукру, 75 г масла, 50 мл молока, 1 яйце, 1 ст. ложка меду, 1 ч. ложка розпушувача.

Яйце, цукор, мед збити, додати молоко сире та розтоплене охолоджене масло, додати борошно та розпушувач, збити міксером. Випікати один корж при 180 ОС 15-20 хв. Як схолоне просочити солодким чаєм та змастити кремом.

Крем: 350 г зефіру, 100 г маку меленого, 125 мл води, 100 г цукрової пудри, 200 г масла.

Мак залити водою та варити, поки вода не википить. Масло збити з пудрою та додати охололий мак.

Скласти торт: медовий корж, крем, зефір (легенько втиснути у крем).
Зверху полити розтопленим шоколадом.

Рецепт і фото Світлани Абрамчук

ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook