Бісквітний рулет з бананом
Форма 40Х28 см.
5 жовтків, 1 г солі, 50 г цукру (збити в піну). 5 білків, 70 г цукру (цукор вводити трьома порціями, збити до м’яких піків). До білків додати жовтки і зверху вниз перемішати. Додати 90 г борошна, 2 г розпушувача (перемішати). 50 мл молока, 50 мл олії (перемішати, додати частинами до тіста, акуратно перемішувати). Викласти на прямокутне деко, застелене пергаментом, випікати при 170 СО 30 хв.
Гарячим перевернути на пергамент і скрутити разом з пергаментом до охолодження. Потім розгорнути, змастити кремом, покласти банан, скрутити.
Крем: 500 мл домашньої сметани, цукор, лимонний сік. А також 1,5 банана.
Рецепт і фото Софії Білко
Читайте також:
-
Рулет-маківник. Дуже смачний!
-
Бісквітний рулет. Мій улюблений рецепт!
Post Views: 37