Дуже хрумкі огірочки
На 1 л води, 200 г цукру, 3 ст. ложки солі (без чубка), 150 г оцту. У банку накласти, що бажаєте: листя смородини, вишні, хрону, перець горошком, гірчиця горошком, часник, парасольки кропу. Далі викласти у банки огірки. Два рази залити кип’ятком (потримати хвилин 10 і злити). На третій раз на цій воді зробити маринад, довести до кипіння, залити огірки і закрутити. Літрові банки з огірками заливаю один раз окропом, а на другий – маринадом. Закручені банки накрити ковдрою. Літрові банки краще ставити всередину, а довкола них більші.
Рецепт Софіко Безфамільної
Читайте також:
-
Мариновані огірки “Любов з першої банки”. Рецепт не проміняю на жоден інший!
-
Мариновані огірки з кетчупом. Завжди пряні і хрумкі, бо кладу в кожну банку 5 видів листя
Post Views: 21