Чебуреки. Дуже смачні! Перевірений рецепт!

Ці чебуреки дуже смачні та ароматні. Якщо готувати їх із цільнозернового борошна, то смак чебуреків нагадує смак житнього хліба.

Чебуреки з цільнозернового борошна 

Борошно, 1 ст. ложка оливкової олії, тепла вода, сіль, фарш, кріп. 

Замісити тісто (борошно пшеничне або цільнозернове). Додати 1 ст. л. оливкової оліі та теплу воду, сіль. Дати постояти 10-20 хв. Вирізати кола. Фарш перемолоти, посолити, поперчити, додати нарізаний кріп та 2 ст. л води, щоб фарш був рідкуватий. Накласти на тісто та защипнути. Смажити на олії (фритюр), викласти на пергамент.

Рецепт і фото Алли Сидор 

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook