Бісквітний рулет
Склянка 200 мл. 5 великих яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна, 18 г розпушувача. Крем: 200 г масла, 200 г вареного згущеного молока або заварний крем (мені з ним подобається найбільше).
Яйця з цукром збити до пишної піни, додати борошно і розпушувач, акуратно перемішати лопаточкою. Вилити на деко 23Х30 см, застелене пергаментом, випікати 10–15 хв. Гарячим загорнути у рулет разом з пергаментом. Для крему масло збити до пишної піни, додавати по ложці згущене молоко. Охололий корж змастити кремом закрутити. Зверху теж змастити кремом, посипати подрібненими вафлями, полити шоколадом. У крем всередину покластити банани або ківі або смужку желе, тоді у розрізі рулет дуже красивий.
Post Views: 156