Бісквітний мох для прикрашання тортів
- 1 яйце, 30 г меду, 25 г борошна, 12 г цукру, 5 г розпушувача, барвник.
Яйце збити з цукром, додати барвник і мед, добре розмішати, додати борошно і розпушувач, вимішати. Викласти масу у 4 паперових стаканчики на 1/3 об’єму і поставити у мікрохвильовку (1000 Вт) на 1 хв (у мене 800 Вт, ставлю на 1 хв 20 с).
Витягнути з мікрохвильовки, перевернути стакани на решітку догори дном і дати повністю охолонути. Розрізати стакан і витягнути мох, подрібнити на шматки і можна декорувати торт. Якщо весь мох не використали, можна його зберігати в морозилці.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також прочитати:
- 20 ідей, як красиво прикрасити торт фруктами та ягодами
- Як прикрасити незвичайний торт Fault Line (із лінією розлому)
Post Views: 33