Беру два-три курячих філе і за лічені хвилини готую суперову страву

Куряче філе часто виходить сухе і прісне на смак. Але тільки не це! Страва виходить дуже соковита, м'ясо ніжне! А рецепт зовсім простий.

Печене куряче філе

Форма 25х18 см. 700-800 г курячого філе, сіль, перець, приправа до курки, 4 яйця, 200 г твердого сиру, 5 ст. ложок сметани, зелень, 2 помідори. 
Філе порізати на шматочки 3х4 см, підсолити, поперчити та додати 1 ст. ложку приправи до курки (можна не давати). У миску розбити 4 яйця, додати сметану та потерти сир (із загальної кількості залишити трішки, щоб посипати зверху). Усе змішати і вилити до філе. Гарно вимішати і вилити у змащену олією форму. Зверху порізати помидори та посипати сиром, що залишили. Прикрасити зеленню та запікати при 170-180 ОС десь 50 хв. Вона буде соковитою від сметани. Дістати з духовки, дати постояти 15 хв і далі смакувати.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook