Пісочне печиво
- 3 варені жовтки, 1,5 скл. борошна, 100 г цукрової пудри, 150 г масла або маргарину, 1 с. ложка сметани, 1 ч. ложка соди, дрібка солі.
Жовтки подрібнити додати сіль та сметану. Масло розтопити і додати цукрову пудру, все змішати і замісити м’яке тісто. Готове тісто викласти у кондитерський мішок з насадкою яка до вподоби. І виробити різні форми, оздобити можна чим завгодно: посипати кунжутом і льоном, кокосовою стружкою (ще не готовими), або готові посипати цукровою пудрою. Випікати 10 хв при температурі 180 градусів (але ще час залежить від величини печива).
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати печиво за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Печиво на смальці і сметані. Рецепт з мого старого записника
- Печиво на смальці “Ням-ням”
Post Views: 54