Печінковий торт з дуже смачною начинкою
- 500 г курячої печінки, 0,25 л молока, 4 яйця, 230 г борошна, 4 ст. ложки олії, 2 ст. ложки майонезу (за бажанням).
- Начинка: 300 г копченого плавленого сиру, 1 свіжий огірок, 5-6 ст. ложок домашнього майонезу чи сметани, 2-3 зубці часнику за бажанням, зелень до смаку для прикраси.
Приготувати млинці: на дрібну сітку перемолоти печінку. Окремо збити яйця і сіль. Перемішати, додати молоко, олію, майонез. З’єднати дві суміші, добре перемішати, посолити і поперчити. Просіяти борошно і невеликими порціями додавати до маси, добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Дати постояти 15-20 хвилин. Розігріти сковороду (у мене для млинців з антипригарним покриттям), випікати як звичайні тонкі млинці.
Приготувати начинку: натерти сир, дрібно натерти почищений від шкірки огірок. Посолити до смаку, додати натертий часник і заправити майонезом або сметаною. Перемішати.
Зібрати печінковий торт, перемащуючи кожен млинець начинкою. Торт зверху теж змастити начинкою, дати настоятися у холодильнику. Перед подачею на стіл прикрасити за бажанням, зелень, овочі.
Печінковий тортик зі смачною начинкою готовий.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також приготувати:
Радимо також інші перевірені рецепти печінкового торта:
- Печінковий торт. Смакує навіть тим, хто не любить печінку
- Печінковий торт: 4 рецепти з ніжними коржами і смачними начинками