Олімпійські ігри

Знайшов взуття у смітнику і виграв Олімпійські ігри: це фото облетіло весь світ

Ця історія про незвичайну перемогу на Олімпійських іграх - ідеальне нагадування про те, що не варто зупинятися через перепони, які вас стримують.
Це були літні Олімпійські ігри 1912 року, які проходили у Стокгольмі. Американський спортсмен, Джим Торп з Оклахоми представляв США з легкої атлетики. Зранку перед змаганнями його спортивне взуття вкрали. Джим шукав черевики майже у сміттєвих баках і знайшов, але різні…
Обшукавши всі закутки роздягальень, Торп таки знайшов стару футбольну бутсу, яка бовталася у нього на нозі, і діряву тенісну туфлю, що насилу налізла на його ногу. Під бутсу він одягнув додаткову пару вовняних шкарпеток, а на другому черевику розбив задник, щоб він не натирав.
Глядачі, спортсмени та судді не стримували сміху побачивши Торпа у такому прикиді на біговій доріжці (перші чотири дисципліни змагань були пов’язані з бігом на різні дистанції).
У цьому взутті того ж дня Джим виборов дві золоті медалі. Згодом це фото облетіло весь світ і стало одним з найпопулярніших на той час.
Спортсмен став золотим призером у легкоатлетичному п’ятиборстві та десятиборстві, встановлений ним рекорд побили лише через два десятиліття. Крім двох золотих медалей він став «четвертим» зі стрибків у висоту та «сьомим» зі стрибків у довжину.

Радимо також прочитати: Усе буде добре: як навчитися позитивно мислити і змінити життя на краще

Не шукайте виправдань

Як часто ми шукаємо виправдання своїм невдачам, здаємося перед викликами, які постають перед нами? Нам здається, що проблема занадто велика, життя несправедливе, але головне, як виявляється, не це. Головне – що ви збираєтесь із цим робити.
Це ідеальне нагадування про те, що не варто зупинятися через перепони, які вас стримують. Не страшно, що життя іноді несправедливе — головне, що ви плануєте робити з цим. Що б вас не спіткало цього ранку — вкрадене взуття, погане здоров’я, невдалі стосунки, проблеми в бізнесі… – не дозволяйте цьому заважати вам брати участь у своїх перегонах.
Життя покаже себе з яскравої сторони, якщо ви припините виправдовуватися і будете впевнено йти до поставленої цілі, всупереч усьому.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook