колаген

Сім причин приймати колаген

Колаген, гіалуронова кислота і вітамін С - три ключові інгредієнти які чудово працюють у комбінації, наповнюючи красою і здоров'ям зсередини.

Суперпомічник для сяючої шкіри та солодкий питний нектар. Саме так позиціонує свій новий продукт Collagen Nectar український бренд Perla Helsa. Це питний колаген з гіалуроновою кислотою і вітаміном С, який приймають курсом як б’юті-добавку для краси і молодості.

Добавка має солодкий смак манго-ананас, не містить цукру, випускається в зручних пляшечках по 450 мл, що дорівнює 30 порціям, і вживається у вигляді курсу протягом 2, 3 або 6 місяців залежно від віку. Курс можна повторювати через 2-3 місяці, поповнюючи запаси морського колагену, гіалуронової кислоти і вітаміну С. Саме ці три ключові інгредієнти відмінно працюють у зв’язці, наповнюючи красою і здоров’ям зсередини.

Як саме працює добавка і якого ефекту дає змогу досягти

Ваша краса зсередини: 7 причин приймати Collagen Nectar Perla Helsa

  1. Шкіра наповнюється й омолоджується

Колаген діє комплексно і наповнює шкіру, підвищує її пружність, еластичність, робить структуру більш рівномірною і підтягнутою. І йдеться не тільки про шкіру обличчя, а й усього тіла.

 

  1. Шкіра помітно зволожується і сяє

Шкіра обличчя і тіла набуває помітного сяючого тону, має здоровий і свіжий вигляд, а на щоках з’являється природний рум’янець. Адже крім омолоджувальної та наповнювальної дії колагену в силу вступає також гіалуронова кислота, яка сприяє утриманню вологи в клітинах і здоровому красивому сяйву.

 

  1. Дрібні зморшки зникають, а глибокі стають менш помітними

Оскільки головне завдання колагену в організмі – “будівництво” різних тканин, то поповнення запасів цього білка чинить омолоджувальний ефект завдяки підвищенню пружності та еластичності шкіри. Як результат, це запобігає появі зморшок, сприяє розгладженню вже наявних дрібних зморшок, а також зменшує глибину глибших.

 

  1. Волосся виглядає більш здоровим і блискучим

Покращується густота волосся, волосся наповнюється, стає більш еластичним, пружним і блискучим. Цьому сприяє не тільки колаген у складі добавки, але також і гіалуронова кислота, а також вітамін С, який посилює засвоєння і дію колагену.

 

  1. Нігті ростуть швидше і стають міцнішими

Завдяки додатковому джерелу колагену I і III типу та його засвоюваній формі нігтьові пластини зміцнюються, а ріст нігтів відбувається швидше.

 

  1. Суглоби зміцнюються

Якщо ви помічали за собою хрускіт у суглобах і погану рухливість суглобів як під час тренувань, так і банально, під час тривалої ходьби або найменших навантажень, то якраз питний колаген з гіалуроновою кислотою і вітаміном С допомагає це виправити. Колаген є структурним білком багатьох тканин, зокрема й хрящової тканини, тому допомагає стимулювати її вироблення і зволожувати.

 

  1. Покращується активність і рухливість

За рахунок оздоровлення та зміцнення суглобів і підвищення їхньої рухливості, а також завдяки зміцненню кісток і м’язів вам захочеться рухатися більше, і ваше тіло буде здатне на це. Саме поповнення кількості білка колагену чинить не тільки помітний б’юті-ефект, який очевидний вже з перших тижнів прийому добавки, а й справді наповнює красою та здоров’ям зсередини, піклуючись про здоров’я м’язів, суглобів і кісток.

 

Це і є основні б’юті-ефекти нового питного нектару – Collagen Nectar Perla Helsa. Добавку рекомендують приймати у вигляді курсу вже після 25 років, коли природний синтез колагену сповільнюється. Починайте свій ранок зі смачного колагенового нектару та дбайте про красу і здоров’я зсередини.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook