сирні палички

Сирні палички до пива і просто похрумтіти

Сирні палички готуються швидко, а з'їдаються ще швидше. Радимо готувати подвійну порцію, бо це смачно!

Сирні палички

  • Тісто: 250 г сиру кисломолочного, 250 г масла (маргарину, м’якого), 1 яйце, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка розпушувача, 1/4 ч. ложки соди, 350 г борошна, 1 яйце для змащування.
  • А також кмин, мак, льон, кунжут для посипки.
До м’якого масла додати сир, вимісити, додати яйце, цукор, вимісити. Додати борошно з сіллю, содою, розпушувачем, вимісити тісто. Розкотити  тісто товщиною до 0,5 см, порізати смужками, змастити збитим яйцем, посипати льоном. Випікати при 180-190 градусів протягом 10-15 хв.
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook