Пісні млинці
- 600 г води, 30 г олії, 1 ст. ложка з чубком кукурудзяного крохмалю, приблизно 250 г борошна, 1-2 ст. ложки цукру, ванільний цукор, розпушувач на кінчику ножа, дрібка солі.
Приготувати, як звичайні млинці. Цукор, ванільний цукор розчинити у теплій воді, додати олію та поступово всипати борошно з крохмалем, розпушувач, сіль. Ретельно збивати, щоб не було грудок. Випікати на петельні для млинців. На самому початку пательню змастити олією. Дуже смакують такі млинці з варенням, джемом!
Рецепт Оксани Костик
Радимо також приготувати:
- Яскравий та незвичайний млинцевий торт
- Млинцевий торт “Закусочний”
Post Views: 35