Салат із редьки дайкон
- 1 редька дайкон середнього розміру або шматок, якщо велика, 2 варені, яйця, 200-300 г сиру домашнього, 200 г сметани, сіль, зелень (кріп/петрушка/зелена цибуля).
Дайкон почистити і потерти на грубій терці. Додати сир і розім’яти виделкою. Яйця теж потерти. Додати зелень (за смаком), посолити і заправити сметаною. Дати декілька хвилин настоятися – і смачний салат із дайкона готовий.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Пропонуємо також інші варіанти салату з редькою дайкон:
- Дайкон, зелений горошок, зелена цибуля, сік лимона, олія.
- Дайкон, морква, кисле яблуко, можна корінь петрушки і селери заправити сметаною.
- Дайкон, свіжий огірок, болгарський перець, варена ковбаса або шинка, цибуля, олія, сік лимона, гірчиця, сіль, перець, кріп.
- Крупно потерти дайкон, моркву сиру, плавлений сирок (твердий), варені яйця, вичавлений часник, заправити майонезом.
- Морква, дайкон, 2-3 яйця, сметана+майонез, плавлений сирок.
-
100-150 г дайкону, 1 свіжий огірок, 150 г шинки або копченої ковбаси, 2 яйця, кріп або зелена цибуля, сіль, майонез або сметана.
Радимо також приготувати інші смачні салати:
- Салати з куркою (вареною, копченою і смаженою) та різними заправками: топ-25 рецептів
- 12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів
Post Views: 97