печиво

Смачне і крихке печиво на горілці (“Пияки”, “Палинички на самогонці”)

Ну дуже смачне печиво, просто тане у роті! Секрет приготування - у додавання горілки у тісто! Давній перевірений рецепт.

Печиво на горілці

  • 400 г борошна, 250 г масла або маргарину, 1 ст. ложка води, 1 ст. ложка оцту, 3 ст. ложки горілки, 100 г цукрової пудри для посипки.

Масло перетерти з борошном, додати воду, оцет і горілку. Замісити еластичне тісто. Розкотити товщиною до 1 см. Виробляти формочками печиво і випікати при 180 градусах орієнтовно 20 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку! Гаряче печиво посипати цукровою пудрою.

Рецепт Лілії Цвіт. Готувала і фотографувала Maiia Rabtsun

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook