Не дивуйтеся цьому рецепту рогаликів – просто зробіть усе так, як написано. І результат самі побачите!
Рогалики нашвидкуруч із трьох інгредієнтів
- 2 п. м’якого маргарину (500 г), 1 скл. (250 мл) пива, борошна приблизно йде 6 склянок. Ні яєць, ні цукру, ні розпушувача, ні інших інгредієнтів у тісто не треба!
Замісити тісто і зразу пекти. Розкотити тісто дуже тоненько. Нарізати невеличкі трикутники. Змастити джемом. Сформувати рогалики. Спекти при 180 ОС хвилин 10-15. Гарячі обкачати в пудрі.
- До речі, із тако ж тіста деякі господині печуть коржі для торта “Наполеон”. Вдаються суперові!
- Можна також пекти “Язички”. Розкочувати товщиною 1 см, розрізати на ромбики, вмочити в цукор і випікати 10-15 хв при температурі 180.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:
- Рогалики з секретом: за цим рецептом пече бабуся, мама і тітка
- Рогалики на олії (дріжджове тісто, якому не треба сходити)
Post Views: 24